BejelentkezésKeresés
Támogatóink

Pest Megyei Természetbarát Szövetség

9 megye 99 nevezetessége igazolófüzet letölthető

Kedves Túrázók!

A Pest Megyei Természetbarát Szövetség által kiírt, 9 megye 99 nevezetessége túramozgalom igazolófüzete immár elektronikus formában elérhető.

Módosítás: (2015. szeptember 07. hétfő, 14:29)

 

Változás a Holló-kőtől Vörös-kőig túrakiírásban

A Perőcsénytől Leányfaluig tartó piros jelzésű útvonalon vezető "Holló-kőtől Vörös-kőig" túramozgalom kiírásában, pontosabban a turistajelzésben változás történt. A piros sáv immár nem vezet le Perőcsénybe, hanem a Jancsi-hegy után a Strázsa-hegyen át Kemencére vezet, majd tovább Ipolyságig. Hogy a túra az eredeti koncepcióját megtartva a két névadó csúcs lábánál lévő községek közt haladjon, Perőcsényből indul továbbra is, de nem a piros sáv, hanem a piros négyzet jelzésen, tehát az útvonalban változás nincs, csak az első 4 km jelzésében. A már kiadott igazolófüzetek így továbbra is használhatók. Az ősszel megjelenő új füzetek már tartalmazzák a változást.

További információ: Fitt-Fut Alapítvány Túraszakosztály, Vác, fittfuttura (kukac) gmail (pont) com.

Módosítás: (2018. január 04. csütörtök, 21:28)

 

Út az egészséghez - a Hárs-hegyi tanösvény

Út az egészséghez - a Hárs-hegy új tanösvényének avatása

Július 28-án került sor Budapesten, a Budapesti Szent Ferenc Kórházban az "Út az egészséghez" nevű, 5,1 km hosszú, Hárs-hegyi tanösvény felavató ünnepségére. 
A tanösvény jelzéseit a Pest Megyei Természetbarát Szövetség vezetői (Zsembáné Trencsényi G. Zsuzsanna elnök, Zsemba József technikai vezető és Bognár Márta titkár) festették fel,- a kórház főigazgatójának felkérésére - ingyen, karitatív célokból.

alt

Módosítás: (2015. augusztus 31. hétfő, 15:12)

 

Pótharaszti őszi találkozó - közeleg a jelentkezési határidő!

Kedves Sporttársak, PTSZ-tagok!

A 2015. június 18-i kibővített elnökségi ülésünk határozata értelmében a szeptember 12-én tartandó pótharaszti őszi találkozónkra a jelentkezési határidő - várható létszámmal - 2015. július 31. 

Jelentkezés itt: martibognar (kukac) t-online (pont) hu.

Részletes program később.

Módosítás: (2018. január 04. csütörtök, 21:29)